Dying Light Rehber

Dying Light Özet

GRE ajanı Kyle Crane, Kadir Süleyman tarafından çalınan ve şantaj için kullanılan hassas bir dosyayı geri almak üzere Harran’a hava yoluyla indirilir. Crane, bir enfekte tarafından ısırılır, ancak Jade Aldemir tarafından kurtarılır ve “Kule” adı verilen bir gökdelendeki hayatta kalanların sığınağına götürülür. Crane, Jade’in küçük kardeşi Rahim Aldemir ile tanışır ve Rahim ona parkurun temellerini öğretir. Crane, Kule’nin Rais adında bir savaş ağası tarafından yönetilen bir haydut çetesi tarafından taciz edildiğini öğrenir. Rais, GRE’nin havadan bıraktığı erzakları, Antizin de dahil olmak üzere çalar ve stoklar. Antizin, enfeksiyonun ilerlemesini yavaşlatan ve semptomlarını baskılayan bir ilaçtır. Crane, acil ihtiyaç duyulan Antizin’i içeren bir hava yardımına ulaşmakla görevlendirilir, ancak GRE ona bu yardımı yok etmesini ve Rais’ten ilacı satın almasını, böylece kimliğini doğrulamasını emreder. Crane isteksizce bu emre uyar ve Kule’ye erzakların yağmalandığına dair yalan söyler.

Kule lideri Harris Brecken bu duruma sinirlenir ve Crane’e Rais ile bir anlaşma yapması görevini verir. Rais ile buluşan Crane, onun aslında Süleyman olduğunu doğrular. Crane, iki kasa Antizin ile ödüllendirileceği düşüncesiyle Rais için bir dizi etik dışı görevi yerine getirir, ancak Rais ona sadece beş şişe verir ve Crane’e ihanet eder. Daha sonra GRE ile olan ilişkisini keser çünkü GRE, erzak yardımını durdurur ve Kule’ye yardım etmeyi reddeder. Umutsuzca Antizin elde etmeye çalışan Crane ve Jade, Rais’in deposuna baskın düzenler ancak bunun yerine bir yığın plastik patlayıcı bulurlar. Rahim, Crane’in itirazına rağmen bu patlayıcıları kullanarak bir Volatile yuvasını bombalamaya çalışır. Rahim yaralanır ve Crane, Rahim’in planını uygulayıp yuvadaki tüm enfekte olanları yok eder. Ancak geri döndüğünde Rahim’in ısırıldığını ve Crane yokken enfekte olup dönüştüğünü öğrenir, bu da Crane’in onu öldürmek zorunda kalmasına neden olur.

Bu arada, virüs için bir tedavi geliştirmeye çalışan Kule’deki bilim adamı Dr. Imran Zere, Rais tarafından kaçırılır. Crane onu kurtarmaya çalışırken kendisi de yakalanır. Rais, çaldığı dosyanın, GRE’nin tedavi geliştirmek yerine virüsü silah haline getirmeyi planladığını kanıtladığını açıklar. Kaçmaya çalışırken Crane, Rais’in elini keser. Dr. Zere, Crane’e araştırmalarını bilim insanı Dr. Allen Camden’a teslim etmesi için Jade’i görevlendirdiğini söyledikten sonra öldürülür. Crane, Jade’i ararken Savunma Bakanlığı’nın salgını yok etmek için Harran’ı bombalamayı planladığını ve hayatta kalan olmadığını iddia ettiklerini öğrenir. Crane, Eski Şehir’deki bir hayatta kalma grubu olan Embers ile çalışarak, bir apartman binasında bomba patlatarak dış dünyayı uyarmaya çalışır; bombalar gülen yüz şekli oluşturacak şekilde patlar. Ancak bir jet, şekli gizleyen bir füze ateşler.

Jade, Rais tarafından kaçırılır ve Rais, Dr. Zere’nin araştırmalarını çalar. Crane, Jade’i bir müzede ararken, virüs etkisi altında kalmaya başlar; ona ulaştığında Jade’in de ısırıldığını ve yakında enfekte olup dönüşeceğini öğrenir. Uzak bir mesafeden izleyen Rais, Crane’e ya kendisini ya da Jade’i kurtarması için bir doz Antizin sunar. Jade son anda kendini feda eder, Antizin’i Crane’e enjekte eder ve Rais’in adamlarından Crane’i korur. Jade daha sonra enfekte olur ve dönüşür, bu da Crane’in onu öldürmek zorunda kalmasına neden olur. Rais’in ikinci komutanını öldürdükten sonra Crane, doku örneklerini Dr. Camden’a teslim eder; Dr. Camden bir tedavi geliştirmeye yakın olduğunu ancak Dr. Zere’nin diğer verilerine de ihtiyacı olduğunu söyler.

Crane daha sonra bir radyo kulesini yeniden devreye sokar ve Harran’daki hayatta kalanların dış dünyaya ulaşmasını sağlayarak Bakanlık’ın planını bozar. Skandallardan kaçınmak için çaresiz kalan GRE, Crane’e Dr. Zere’nin araştırmalarını geri almasını ve böylece halka tedavi üzerinde çalıştıklarına ikna etmeyi teklif eder; karşılığında onu Harran’dan güvenli bir şekilde çıkaracaklarını söyler.

Crane, Rais’in Dr. Zere’nin araştırmasını GRE’ye Harran’dan tahliye edilme karşılığında verdiğini keşfeder. Crane, Rais’in merkezine saldırır ve bir gökdelenin tepesinde onunla savaşır. GRE helikopteri geldiğinde, Crane Rais’i binadan aşağı atar ve araştırma verilerini zar zor kurtarır; verileri Dr. Camden’a vermeye karar verir ve Harran’da kalarak hayatta kalanlara yardım etmeye devam eder.

Dying Light Ana Karakterler

Spike

Spike, Dr. Imran Zere’nin virüse karşı bir tedavi bulmak amacıyla yaptığı mobil laboratuvar ve araştırmalarını korumakla görevli bir grup hayatta kalanın lideridir. Bu grup, Kule’nin hemen güneyindeki bir avluda kendilerini güvence altına almıştır. Spike ayrıca Slums (Gecekondu) bölgesinde tuzaklar ve güvenli bölgeler kurmakla sorumludur.

Ana hikaye görevi “İlk Görev” sırasında Kyle Crane, Harris Brecken ve bir grup koşucunun bir hava yardımı ile dönerken takip edeceği bir güzergah boyunca Spike’a bir dizi tuzağı kurmada yardımcı olmak için gönderilir. Ancak, Crane Kule’nin bir koşucusu ile irtibatı kaybetmesi üzerine bu görevi yarıda bırakmak zorunda kalır ve bu sırada bir güvenli bölgeyi güvence altına alır. Spike daha sonra Kyle ile temasa geçer ve onu depoların yakınındaki bazı UV ışık tuzaklarını kurmaya çağırır, ancak bu işlem sırasında bölge elektriğini kaybeder. Spike, Crane’ı yakınlardaki bir elektrik alt istasyonuna yönlendirir ve Crane elektriği yeniden başlatmayı başarır. Hava kararmak üzereyken Spike, Crane’ı güvenli bir yere dönmesi konusunda uyarır.

Kyle, Spike ile tekrar konuştuğunda Spike ona yardımları için teşekkür eder ve onu bir UV el feneri ve daha önce kurduğu ışık tuzaklarını aktive edebilecek bir uzaktan kumanda ile ödüllendirir. Bu noktadan itibaren Spike, bir çeyrekçi olarak hizmetlerini sunar.

Crane ve Jade Aldemir’in Harran Devlet Okulu’ndaki haydut faaliyetlerini araştırmasının ardından, Spike, Kyle’a geçici olarak Feribot Limanı’na taşındığını ve burada Morgan ile birlikte çalıştığını bildirir. Ancak, “Çukur” görevinde, Kule’nin avlusu Kadir “Rais” Suleiman ve çetesi tarafından saldırıya uğrar; Dr. Zere kaçırılır ve birçok muhafız öldürülür. Spike, Crane Old Town’a (Eski Şehir) gidene kadar Feribot Limanı’nda kalır.

Crane’ın “Kurtarıcılar” görevinde Slums’tan ayrılmasının ardından, Spike sonunda onu takip eder ve Harran Üniversitesi’nde barınan hayatta kalanlarla birlikte sığınır. Old Town’a ulaştıktan sonra hızlı seyahat ederseniz Spike’ı Kule’de de bulabilirsiniz, zemin kattaki atölyenin yakınında çeyrekçi olarak konumlanmıştır.

Kadir Suleiman

GRE, Kyle Crane adlı ajanını, Harran virüsünü silahlandırma planlarına dair kanıt içeren bir dosyayı çalan Suleiman’ı bulup dosyayı geri almak amacıyla gönderir. Crane, Tahir ve bazı haydutlar tarafından saldırıya uğrar, ancak tabancasını kullanarak viral yaratıkları üzerlerine çeker ve Jade Aldemir ile Amir Ghoreyshi tarafından kurtarılır. Crane, Rais adındaki bir savaş ağası hakkında bilgi edindiğinde, bu kişinin Suleiman olabileceğini düşünerek durumu bildirir. GRE, Crane’a Rais ile bir karşılaşmayı zorlaması için talimat verir ve Crane, bu nedenle bir Antizin (enfeksiyon sürecini yavaşlatan ilaç) sevkiyatını yok eder. Kule’deki çaresiz hayatta kalanlar, Crane’ı ilaç karşılığında Rais ile pazarlık yapmaya göndermeyi kabul ederler.

Crane, “Rais ile Anlaşma” görevinde Rais ile buluştuğunda, Rais’in Osman adındaki bir hayatta kalanla acımasız bir hesaplaşmasına tanık olur. Rais, Osman’a hangi elini keseceğini seçme şansı verir, ancak diğer elini keser. Daha sonra Crane’ı çeyrekçisi Karim’e yönlendirir ve ilaç karşılığında tamamlaması gereken görevleri verir. Kyle, bölgenin radyo bağlantısını geri getirmek için gönderilir ve bu görev şehrin birçok sakinine fayda sağlar. Ancak Rais, Crane’a söz verdiği ödülleri vermeyi reddeder ve Crane’ı Jaffar’ın Çark İstasyonu, Balıkçı Köyü ve Feribot Limanı’ndaki hayatta kalanlardan haraç toplamaya gönderir. Bu görevleri de tamamladıktan sonra Rais bir kez daha vaat ettiği iki sandık Antizin yerine sadece beş şişe verir. İstemeden de olsa, Crane neredeyse eli boş olarak Kule’ye geri dönmek zorunda kalır.

Daha sonra, Aldemir ve Crane Rais’in Harran Devlet Okulu’ndaki operasyonlarını bozduktan sonra Rais, Kule yakınlarındaki avluya saldırır ve virüse bir çare bulmaya çalışan bilim insanı Dr. İmran Zere’yi kaçırır. Crane, Zere’yi kurtarmak amacıyla Rais’in karargahına sızar, ancak yakalanır ve Rais’in arenasında enfekte dalgalarıyla savaşmaya zorlanır. “Çukur” görevinde Rais, adamlarına Crane’ı öldürmelerini emreder, ancak Crane onları öldürür, Rais’in sağ elini bir pala ile keser ve zar zor kaçar. Crane, Rais’in yarasını hemen dağladığını ve intikam yemini ettiğini görür.

Crane, Old Town bölgesine girdikten kısa bir süre sonra Rais, Jade’i yakalamayı başarır ve onu şehrin müzesinde tutar, Crane’i bir tuzağa çekmeyi ve her ikisini de öldürmeyi planlar. Crane, müzeye kadar savaşarak ulaşır ve Jade’in ısırıldığını ve enfekte olmasına dakikalar kaldığını öğrenir. Rais, Crane’ın da enfekte olduğunu bilerek sadece bir doz Antizin atar ve ikisinin birbirini seçmesini ister. Sonunda Jade, Crane’a enjeksiyonu yapar ve Crane Jade döndükten sonra onu öldürmek zorunda kalır. Bu olaydan sonra Crane, Rais’ten intikam almaya yemin eder.

Oyunun sonunda Rais, Crane’a GRE ile bir anlaşma yaptığını açıklar. Rais, dosyayı GRE’ye verip karşılığında tahliye edilecek ve onların virüsü silahlandırıp insanların acılarından kazanç sağlamalarını izleyecektir. Crane, Rais’i durdurmak amacıyla hızla onun kulesine gider. Sayısız viral ve volatilden kaçındıktan sonra Crane, GRE tahliye helikopteri yukarıda süzülürken Rais ile (üzerinde işlenmiş bir pala ile) çatı katında yüzleşir. Rais, bir bıçak fırlatıp Crane’ın köprücük kemiğine saplar ve ikisi bıçaklı bir kavgaya tutuşurlar. Crane, Rais’i boğazından bıçaklayarak onu kandırır. Rais, Crane’ın elinden kayar ve ölümüne düşer.

Tahir

Tahir, Slumlar bölgesindeki Garnizon’da bulunan suç lordu Kadir “Rais” Suleiman’ın sağ koludur. Rais’in zorba adamlarını kontrol altında tutan ve onların emirleri yerine getirmesini sağlayan bir uygulayıcı olarak görev yapmaktadır.

Tahir, ilk olarak ana hikaye görevi Uyanış sırasında ortaya çıkar. Bu görevde Tahir ve bir grup haydut, Kyle Crane Harran’a paraşütle atladıktan hemen sonra onunla yüzleşir. Crane, onlara silahıyla uyarıda bulunmaya çalışır, ancak ateş ettiği için enfekte olanları kendine çeker ve hepsi kaçmak zorunda kalır. Crane ısırılır, ancak Jade Aldemir tarafından kurtarılarak Kule’ye götürülür.

Tahir, bir sonraki kez Rais ile Anlaşma görevinde ortaya çıkar. Crane, Rais’ten Antizin almak umuduyla Garnizon’a gelir, ancak Rais Osman ile meşguldür, bu yüzden Tahir onu geri tutar ve neredeyse Crane’i tanır. Rais, Crane’i çeyrek ustası Karim’e yönlendirir ve Karim, Crane’e tamamlaması gereken bir dizi görev verir.

Daha sonra Kyle, Kardeşler görevinde Jade ile Harran Devlet Okulu’nu incelemek için buluşur. İkili, Tahir’in bir grup rehineyi idam ettiğine tanık olur ve adamlarının okula depolanmış olan kasalar dolusu dinamiti çıkardıklarını öğrenir. Crane ve Aldemir okula sızar, ancak Tahir bölgeyi çoktan terk etmiştir.

Tahir, tekrar Çukur görevi sırasında Dr. İmran Zere’yi rehine olarak tutarken ortaya çıkar.

Son olarak, Müze görevinde Tahir, Jade’in ölümünün ardından Kyle’ı öldürmekle görevlendirilir. Adamları yok edildikten sonra Tahir, bir sütunun yanında ölümcül şekilde yaralanmış halde bulunur. Kyle, Zere’nin araştırmalarının bir kısmını ele geçirir ve Tahir’i kendi pala ile öldürür.

Karim

Karim, Slumlar bölgesindeki Garnizon’da bulunan suç lordu Rais’in çeyrek ustasıdır. Bu nedenle, Rais’in Çetesi’nin GRE’den yardım paketlerini Kule koşucuları alana kadar toplamasını organize eder ve malzemeleri yönetir.

Ana hikaye görevi Rais ile Anlaşma sırasında, Kyle Crane, Rais’ten Kule için Antizin kazanma umuduyla Karim için bir dizi görev tamamlar. Ancak Rais daha sonra ödemeyi reddeder ve Crane’i bir uşak gibi davrandığı için azarlamaya başlar.

Daha sonra, Dur ve Vazgeç yan görevi sırasında, Crane, eski eyalet valisi Erol Asani’ye yardım ederken, Karim’in Rais için çalışmadan önceki geçmişini öğrenir. Crane, Rais’in çetesinin Asani’nin peşinde olduğunu düşündüğü için ona yardım eder. Rais, eski bir siyasi lideri tehdit olarak gördüğünden, onun peşine düşmüştür.

Crane, baskıncı grubun enfekte olanlar tarafından katledildiğini ve cesetlerden birinin yanında aktif bir telsiz bulur. Telsizi kullanarak, apartmanlarda kalan baskıncıları arar ve Karim’i grubun hayatta kalan son üyesi olarak bulur. Karim, Erol Asani’nin eski bir koruması olduğunu ve aslında Asani’yi öldürme emrinin Rais’ten gelmediğini belirtir. Karim, Asani ile salgının başındaki geçmiş çatışmaları hakkında yüzleşmek ve valiyle birlikte Harran’dan çıkış yolu bulmayı denemek istemiştir.

Vali Harran’dan kaçtıktan ve Crane için yardım paketleri bıraktıktan sonra Karim, Crane’in malzemeleri alması için bekler. Karim, malzemeleri kendisi almayı düşündüğünü ancak Crane’in onları hak ettiğini düşündüğünü ve bu yüzden onları Crane’e bıraktığını söyler.

Çukur görevinden sonra, Karim, Kyle’ın Rais’in arenasından kaçmasının ardından silahlarını geri almasını sağlar.

Son ana hikaye görevi Çıkış sırasında, Rais, Crane Rais’in kulesine tırmanırken Karim’i vurur ve ölümcül şekilde yaralar. Crane, yaralı Karim’in yanına gelir ve Karim, bu sonucun kendisi ve arkadaşlarının Rais ile çalışmaya çalıştığı için hak ettikleri bir şey olduğunu, ölü arkadaşlarına bakarak söyler. Karim, Rais’in sonraki iki katı patlayıcılarla tuzakladığını Crane’e söyler ve daha sonra yaralarına yenik düşer. Crane, Karim’in ölümünden sonra ona acıdığı nadir kişilerden biridir.

Dawud Togan

Dawud, eşi ve oğlu ile birlikte Kule’de yaşayan bir hayatta kalandır. Kyle Crane ile ilk konuşmasında, Dawud ona Kule’deki ve Slumlar’daki hayatın çok tehlikeli hale geldiğini düşündüğünü ve ailesiyle birlikte buradan ayrılmak istediğini söyler. Başka bir yerde daha güvende olacaklarını ummaktadır. Silahşör yan görevini sunarak, Crane’den ona bir silah temin etmesini ister; böylece yolculukta yeterince donanımlı olacağını düşünür.

Crane’den silahı aldıktan sonra, Dawud ondan oğlu Sammy için rehinci dükkanında bulunan bir Ray McCall aksiyon figürünü getirmesini ister. Ancak bu bir aldatmacadır; Crane görevi yerine getirmek için dışarıdayken, Dawud silahı kullanarak çocuğunu kaçırır ve Kule’den kaçar. Kaçarken bir muhafızı vurur ve karısı Salma’yı geride bırakır. Salma, Crane’e uzun zamandır Dawud ile aralarının bozuk olduğunu ve aslında Sammy ile birlikte Kule’den ayrılma fikrine karşı olduğunu söyler. Bunun üzerine Crane, Dawud’u bulacağına ve Sammy’yi annesine geri getireceğine söz verir.

Dawud, Kurtarıcılar görevinde tekrar karşımıza çıkar. O ve Sammy, Kurtarıcılar’ın Eski Şehir’e kaçırdığı mülteciler arasındadır. Crane, Dawud ile yüzleşir ve Dawud, oğluna daha iyi bir hayat sağlamak istediğini, Crane kendisini durdurmaya çalışırsa savaşmaya hazır olduğunu sakin bir şekilde açıklar. Etrafı silahlı Kurtarıcılar tarafından çevrildiği için Crane, meseleyi daha fazla zorlayamaz.

Kurtarıcılar, Dawud ve Sammy’yi Eski Şehir’e götürür, ancak burası Slumlar’dan bile daha fazla enfekteyle doludur ve Dawud bir saldırı sonucu ısırılır. Bir apartmana sığınır, oğluna dolapta saklanmasını söyler ve ardından radyo üzerinden bir yardım çağrısı yaparak dönüşmek üzere olduğunu ve birinin oğlunu kurtarması için yalvarır. Bu olay, Uzayda Kayıp yan görevini başlatır.

Yardım çağrısını alan Crane, apartmana gider ve Dawud’u çoktan bir Viral’a dönüşmüş halde bulur. Crane, enfekte Dawud’u öldürür, ardından Sammy’yi kurtarır ve bir koşucuya onu annesine geri götürmesini ayarlar.

Crane, Sammy ve annesini kontrol etmek için Kule’ye döndüğünde, Salma ile Dawud hakkında konuşur. Sonuç olarak, tüm kusurlarına rağmen Dawud’un oğlunu sevdiği ve onu koruyarak öldüğü konusunda hemfikir olurlar.

Dahlia

Dahlia, kendini cadı ilan eden ve Kara Yılan Pazarı’nda yaşayan hayatta kalmış bir kişidir.

Cadı Kraliçe yan görevini sunar. Bu görevde, Kyle Crane’den gece vakti yakınlardaki bir mağaradan siyah mantar toplamasını ister. Bu mantarları iksirlerinde kullanacağını açıklar.

Bozak

Harran’ın Eski Şehir bölgesine dağılmış dokuz poster bulunmaktadır ve bu posterler Kyle Crane’in tamamlaması için çeşitli dövüş ve parkur zorlukları sunar. Bir posteri inceledikten sonra, Bozak radyo aracılığıyla Crane ile iletişime geçer ve koşucuyu yeteneklerini test etmesi için meydan okur. Dokuz görevi tamamladıktan sonra Bozak, Crane’e Eski Şehir’deki en yüksek kulede onunla buluşmasını söyler.

Bozak ile yüz yüze geldiğinde, Crane’e Harran’a avlanmaya geldiğini ve Volatiles de dahil olmak üzere her tür enfekteyi avlayıp öldürdükten sonra sıkıldığını söyler. Şimdi ise daha yetenekli bir düşman, gerçek bir meydan okuma istemektedir. Crane’i “layık” bulduğunu söyleyerek onunla dövüşe başlar. Poster görevlerini tamamlayan son kişinin kolay bir av olduğunu belirterek, Crane’in daha iyi bir dövüş sunmasını umar.

Garip bir şekilde, övünmelerine ve ona ulaşmanın zorluğuna rağmen, Bozak’ın kendisi oldukça sıradan bir rakiptir. Sağlık puanı 250’den azdır ve hayatta kalma seviyesi 25 olan bir oyuncu için neredeyse hiç zorlanmadan alt edilebilir. Bu, ‘Posterler’ görevini tamamlar ve size 10.000 hayatta kalma puanı kazandırır. Bozak ayrıca, sıradan bir mor nadirlikte olan Karanlık Tırpan adlı silahını düşürür. Oyuncu onu bağışlayarak olduğu yerde bırakabilir ve Bozak oyun boyunca orada kalır, ancak bu meydan okumayı tamamlamaz.

Troy

Troy, Embers adlı grubun lideridir ve salgın başladığında inşaat halinde olan bir kilise kulesinde, Embers’ın Kulesi’nde yaşamaktadır.

Ana hikaye görevi Rais ile Antlaşma sırasında, Kyle Crane radyo bağlantısını tüm bölgelerde geri getirir ve Troy, Crane ile iletişime geçerek teşekkürlerini sunar.

Daha sonra, Embers’ı Bul görevinde, Crane Jade Aldemir’i aramak için Eski Şehir’e gider ve Troy’u Embers’ın Kulesi’nde bulması gerekmektedir. Troy, Crane’e Harran Üniversitesi’ne gitmesini ve orada Spike ile buluşmasını söyler ve Fidan ile iletişim kurmasını sağlar.

Sonrasında, Troy, Crane’i Embers’ın Kulesi’ne geri çağırır ve yerel hükümetin şehri bombalama niyetini belirten bir haber yayını izlerler. Ancak Troy, Kyle’ı yakındaki bir apartman binasını kontrollü bir patlamayla havaya uçurarak karantinadaki insanların hâlâ hayatta olduğunu kanıtlamak için bir plan yapmaya ikna eder. Onun koşucusu Michael, bodrumda mahsur kalmıştır ve Crane tarafından kurtarılmalıdır. Daha sonra Crane patlayıcıları yerleştirir ve patlatır, ancak Savunma Bakanlığı binayı bombalayarak çalışmalarını boşa çıkarır.

Müze görevinin tamamlanmasının ardından, Troy Crane ile iletişime geçerek Jade’in ölümünden duyduğu üzüntüyü ifade eder. Yerini değiştirmiştir ve Crane’den yanına gelmesini ister. Bombardımanı iptal ettirmek amacıyla yakındaki bir radyo antenine bir güçlendir

ici yerleştirmesi için Crane’den yardım ister.

Dying Light Sistem Gereksinimleri 2024

Minimum:
OS *: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
İşlemci: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
Hafıza: 4 GB RAM DDR3
Sabit Disk: 40 GB free space
Grafik Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM)
DirectX®: Version 11
Ses: DirectX® uyumlu
İlave Notlar: Grafik kartlarının dizüstü bilgisayar versiyonları çalışabilir ancak resmi olarak desteklenmez.

Windows uyumlu klavye, fare, isteğe bağlı denetleyici (Windows için Xbox 360 Denetleyicisi önerilir)

Tavsiye Edilen:
OS *: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
İşlemci: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
Hafıza: 8 GB RAM DDR3
Sabit Disk: 40 GB free space
Grafik Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM)
DirectX®: Version 11
Ses: DirectX® uyumlu
İlave Notlar: Grafik kartlarının dizüstü bilgisayar versiyonları çalışabilir ancak resmi olarak desteklenmez.

Windows uyumlu klavye, fare, isteğe bağlı denetleyici (Windows için Xbox 360 Denetleyicisi önerilir)

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir